Këto çizme jo të shëndetshme për ju!

0
85

Janë një nga modelet më të dashura për të gjitha!

Por, duket se çizmet e famshme të Coleen Rooney dhe Myleene Klass, kanë një lloj rreziku për të cilin dhe mund të keni pasoja në jetën e mëvonshme.odvratno

Sipas një studimi, këpucët e llojit Ugg, me formë të rrafshët, mund t’i vë gratë në rrezik të problemeve të rënda të gjurit të cilët më vonë nevojitet ndërhyrje kirurgjike.

Kirurgu ortopedik, Ian McDermott, ka thënë se çizmet e llojit të tillë shkaktojnë qëndrim jo të këndshëm dhe çojnë në konsumim të parakohshëm të nyjeve të përbashkëta pasi ato ofrojnë mbështetje të pamjaftueshme në këmbë në  krahasim me distancën e dyshemesë. //rtk/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here