Keni vendosur për dasmën por jo për tortën? 4 këshilla si të zgjidhni tortën e duhur

0
45

Dita e dasmës është një prej ditëve më të rëndësishme në jetën e çdo çifti.

E teksa përgatitjet kanë filluar muaj më parë, ëmbëlsira e fundit, pra torta, do ti vërë kapakun ceremonisë. Ne ju propozojmë disa këshilla të volitshme sesi të bëni zgjidhjen e duhur.happy-couple-with-wedding-cake_v50zpn

Së pari duhet të provoni tortën. 
Përpos pamjes, më e rëndësishme është shija e tortës.

Kini parasysh madhësinë e tortës.
Nuk duhet të kursehemi në madhësinë e tortës. Kjo pasi duhet të shijohet nga të gjithë.

Përbërja është një element kyç i tortës. 
Nuk duhet të guxojmë shumë. Nëse e bëjmë, rrezikojmë që një e pjesë e të ftuarve që janë alergjikë ndaj një elementi, nuk do të shijojnë tortën tuaj!

Mos u kufizoni në ide. 
Sot ka mundësi pafund për informacion prandaj zgjidhni disa modele, të veçanta dhe mbi të gjitha të shijshme! //shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.