Karamele e përsosur: Modelet nga lëkura ngjyrë okër (FOTO)

0
49

Kontrasti më mbresëlënës me lëkurë të bujshme të larme ngjyrë të gështenjtë arrihet bashkë me ngjyrën e bardhë.

Mbase është dimër, por pantallonat e shndritshme model të rrafshët përshtaten shkëlqyeshëm me këtë kombinim.

Luksoze, mbresëlënëse dhe noshalancë elegante. Lëkura në nuanca okër janë kafshatë e shijshme mode, aq më parë nëse stilizohen si p.sh. veshjet nga revytë e Blumarina-s dhe Ravizza-s.

Me siguri keni dëgjuar shprehjen: “për bukurinë duhet pasur durim”, ndaj detyrimisht duhet ta keni së paku një të tillë gjatë dimrit. /Telegrafi/

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.