Ballina Shtëpi Kopsht Ju duhet ta keni patjetër këtë bimë në shtëpinë tuaj. Ajo sjell...

Ju duhet ta keni patjetër këtë bimë në shtëpinë tuaj. Ajo sjell shëndet dhe para

0
1148

Në këtë artikull  po iu paraqesim një lule të quajtur “bima e djallit” ose “bimë e parave”.

Njerëzit e përdorin atë në pjesë të ndryshme të botës.1e919d40a28be13f06a9d515420aa162

Ajo posedon aftësinë për të pastruar ajrin dhe përthith formaldehyde që  është një përbërës kimik, me erë shumë të fortë, pa ngjyrë por shumë i dëmshëm për njerëzit.

Një tjetër emër për këtë bimë  është “lindja e artë”. Ajo u bë popullore dhe filloi të blihej nga shumë njerëz për shkak të lehtësisë që ka për t’u zhvilluar.

Ajo nuk kërkon kushte të veçanta dhe ka përfitime të ndryshme për shëndetin e njeriut. Kjo mund t’ju ndihmojë të largoni substanca kimike të shumta të rrezikshme dhe formaldehid të pranishëm në ajër.

Ne realizojmë rreth 70% të detoksifikimit të trupit përmes frymëmarrjes dhe është shumë e rëndësishme të dimë se ku jemi duke qëndruar. Kjo lule është perfekte dhe duhet mbajtur në çdo shtëpi.//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.