Je aq i zoti sa ti dallosh të 6 numrat që fshihen brenda rrathëve?

0
70

Një tjetër test shikimi vjen:

Përpara ke 6 rrathë. Detyra jote është të gjesh numrat që fshihen pas tyre.

Nëse mendon se i ke gjetur, shkruaj përgjigjen në koment dhe do të marrësh një konfirmin nga stafi në kohë reale.

Forcaaa!

//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.