Ja si ta dalloni kozmetikën fals nga ajo origjinal (FOTO)

0
73

Përmes këtyre 7 pikave mund t’i dalloni se cilat gjëra të kozmetikës janë false dhe cilat janë origjinale.

Nëse shkoni në dyqanin e kozmetikës dhe dëshironi të blini preparate kozmetike, bëni mirë që t’i shikoni fillimisht se cilat janë origjinale dhe cilat janë false.

Nëse zgjidhni preparate false, keni kujdes pasi ato mund t’ua dëmtojnë lëkurën tuaj. Nëse zgjidhni preparatet origjinale, atëherë mundësia e dëmtimit të lëkurës është dukshëm më e vogël.

Përmes këtyre fotografive mund ta dini se si duket një laps për sy origjinal dhe fals, një buzëkuq origjinal apo fals, apo edhe gjërat e tjera të kozmetikës. Shikoni me kujdes:6571810-collage-1473265044-650-f936064816-1484149443_1485270588-1219616 6571860-1-1473258639-0-1473336968-1473339177-650-35d046eab7-1-1484149443_1485270592-5331513 6571910-128437-1473339551-650-cfbd886860-1-1484149443_1485270597-6923188 6572010-128439-1473340179-650-52e8194014-1-1484149443_1485270605-7485309 6572060-128440-1473340383-650-f72fa009ce-1-1484149443_1485270611-8893991 6572110-11-1473258992-0-1473337157-1473340776-650-b783c14d7a-1-1484149443_1485270616-6924082

maxresdefault

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.