Ja si e mban trupin në formë perfekte Emma Stone (Foto)

0
78

Emma Stone, nuk është e njohur vetëm si aktore e suksesshme por edhe për trupin në formë të shkëlqyer

Aktroja e njohur Emma Stone  ka një trup për t’u pasur zili, ndaj edhe shumë prej nesh duan të dinë sekretin e saj.

Ushtrimi me pesha është një prej prioriteteve që aktorja e “La La Land” praktikon vazhdimisht me trajnerin e saj, Jason Walsh. Është një ushtrim shumë i rëndësishëm për të mbajtur peshën nën kontroll, për të tonifikuar të gjithë muskujt e trupit, duke përfshirë edhe muskujt e zonës abdominale.comment_DOmPGxIODQLBHyew1ecZezNhxnvRh0YWNëse nuk i duken shumë interesante peshat, ajo ushtron forcën edhe në shtyrje. Sipas Walsh, ky lloj ushtrimi djeg shumë kalori dhe në një kohë shumë të shpejtë.

Edhe ushtrimet me urën janë gjithashtu një zgjedhje e aktores. Sipas trajnerit të saj, ky lloj ushtrimi të ndihmon për të tonifikuar zona të ndryshme të trupit dhe sidomos muskujt e barkut.//21media/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.