Ja sa kanë ndryshuar Barbi kukullat për 50 vjet (Foto)

0
69

Evoluimi fantastik i Barbi kukullave 

Paraqitja fizike e Barbi kukullës së famshme, ka ndryshuar disa herë që prej lansimit të saj të parë në treg në vitin 1959, duke i mbajtur gjithmonë idealet e bukurisë që shoqëria i ka vënë për femrat në shumë dekada.

Blogerja Tenaflyviper së fundmi ka koleksionuar Barbi kukullat dhe ndryshimin e tyre ndër vite.

Do t’ju sjellim këto kukulla të cilat do t’ju kthejnë për disa vite mbrapa.

barrjj//21media

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.