Ja rreziqet që sjell dieta

0
553

Gjatë mbajtjes së një dite rigoroze ju nuk humbisni vetëm kilogramët e tepërt. Bashkë me to edhe disa gjëra shumë të rëndësishme të shëndetit.

Dieta sjell ndryshime të mëdha në trupin tonë dhe çdo gjë mund të çekuilibrohet, duke filluar nga pasqyra e gjakut, hormonet, e deri te rënia e flokëve, dobësimi i thonjve dhe ndryshime të lëkurës, thonë dietologët.

Mos harroni se “Dieta e duhur është një gjë e shkëlqyer për njerëzit që janë mbipeshë, por ajo është shumë e rëndësishme që të zbatohet nën mbikëqyrjen e ekspertëve, sidomos kur është fjala për humbje radikale të peshës”

Për këtë gjithmonë konsultohuni me ekspertë të fushës, para se t’i hyni një diete e cila mund të çekuilibroj organizmin tuaj.

SHPËRNDAJE
ParaPapucaki
PasRekomandime shëndetësore për ditët e nxehta
infosite
Mësoni dhjetëra receta të ndryshme për ëmbëlsira, gjella dhe paragjella të shijshme të zgjedhura me kujdes. Përmes Sofrës, ju do mësoni recetat e gatimit më shpejt, kjo falë ilustrimit me video që ka secili specialitet. Përveç recetave në web faqe tonë ju do merrni edhe shumë këshilla të arta për kuzhinën si dhe këshilla për bukuri , modë e shëndetësi.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.