Ide të mrekullueshme si t’i dekoroni muret e shtëpisë tuaj

0
36

Ju nuk duhet të jeni dizajnues profesionist e as të shpenzoni shumë para për ta bërë ambientin e brendshëm të shtëpisë tuaj të duket bukur.

Në fakt, ju vetëm duke i dekoruar muret e shtëpisë tuaj në mënyrë kreative, do t’i jepni shumë gjallëri dhe stil shtëpisë tuaj.

Pjesa më e mirë është se për këtë nuk duhet të shpenzoni shumë para pasi jemi të sigurt se shumicën e gjërave që ju duhen tashmë i keni në shtëpi.

Gjithçka tjetër që duhet është dëshira për ndryshim, guximi për të ekperimentuar dhe shumë kreativitet.

Prandaj më poshtë gjeni disa ide shumë kreative që ju ndihmojnë që muret e shtëpisë tuaj t’i ktheni në vepra arti.

Jemi të sigurt se secili do të gjejë diçka që i përshtatet!

Fotografitë familjare

Mozaik nga druri

Drita sikur në përralla

Pikturë me ngjyra 

Punime me qëndisje

Gjurmët e duarve në pëlhurën e pikturave

Pikturë e stilit japonez

“Stickers” (Ngjitëse) në formë zemre

Kopsht vertikal

Orë e krijuar nga fotografitë 

Dekorime me ngjitës

Dekorim në formë zemre krijuar nga peri dhe gozhdat

Panel druri i dekoruar me butona

Dekorime nga pjatat

Dekorim nga ombrellat e koktejeve

Mbani fëmijët tuaj të zënë dhe lërini të argëtohen duke u bërë pjesë e këtyre projekteve për shtëpinë tuaj

Kompozim abstrakt

Dekorime nga tapat e verës

Ose nga tablotë prej druri

//klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.