Ide se si t’i bëni thonjtë për ditën e dasmës

0
100

Që të dukeni si në përralla

Të planifikosh një dasmë të madhe, do të thotë që të planifikoni çdo detaj, dhe të siguroheni se nuk keni harruar asgjë. Prej ftesave deri tek dekorimet, prej thonjve deri tek fustani i bardhë, ju thjesht dëshironi që të keni gjithçka perfekt.

Nëse i pëlqeni thonjtë e mëdhenj atëherë do të dëshironi që t’i bëni si në ëndrra. E nëse dëshironi që të dukeni si në përralla ju prezantojmë disa ide për thonjtë.

//21media/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here