Ide për të rinovuar shtëpinë, “sekreti” tapeti

0
146

Dhoma e vjetër e ngrënies duke shtuar disa aksesorë të rinj mund të duket e rifreskuar. Ka shumë ide për ta bërë ndryshe dhe me shumë stil

Një nga mundësitë e ndryshimit është që të shtoni një tapet në zonën ku ushqeheni. Tapeti duhet të ketë një madhësi të caktuar, në mënyrë që të mbulojë të gjithë zonën e tavolinës dhe karrigeve të ngrënies.

Një tapet mund ta bëjë më të bukur dhe më të rehatshme dhe e rinovon dhomën tuaj. E vetmja gjë që duhet të mendoni është kombinimi i tapetit me pjesën tjetër të dekorit. Ja 12 ide kombinimi të tapeteve me pjesën tjetër të dhomës së tuaj të ngrënies.

/Shekulli/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.