Ide krative për të zbukuruar muret e shtëpisë

0
1492

A jeni merzituar me pamjen e bardhë dhe të njëtrajtshme të mureve në shtëpi? Me pak punë dhe kreativitet ju mund ta ndryshoni krejtësisht atë duke e dizajnuar ashtu siç dëshironi. Ju duhet vetëm shirit ngjitës dhe gërshërë!

                       1. Krijoni trupa gjeometrik me ngjyra të ndritshme!1

2. Pjesës së ngushtë të murit mund ti jepni iluzionin sikur është më e madhe duke e disenjuar me shirita ngjitës!

23. Të njëjtën gjë mund të bëni edhe me derën!3

4. Zyren apo koridorin e shtëpisë mund ta dekoroni duke krijuar korniza brenda të cilave mund te vendosni çfarëdo! 4
5. Po ashtu, këto simbole duken shumë bukur!c976aa98c3bdf7181ad145d3f058f51f (1)
                                          6. Aq bukur duket dhe qyteti mbi shtrat!5f91e98d09c74efd78fd73134bf981f7

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.