Gruaja gjithmonë ishte e lodhur, burri vendosë kamerë për ta parë çfarë bën ajo (VIDEO)

0
1500

KYështë një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë?

Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vrazhdë dhe më e vështirë. Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu.

Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij. /Lajmi/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.