Gratë intelegjente ua zgjasin jetën burrave

0
1

Nëse ende nuk jeni në një lidhje jeni ende në kohë të kërkoni tipin e gruas që do t’ju zgjasë jetën

Ndonëse dashuria të godet si rrufe dhe shumë prej nesh i gjen të papërgatitur, pak kohë përpara se kjo të na ndodhë, kur logjikën e kemi ende të ftohtë, pyesim veten se si do të dëshironim të ishte partnerja jonë. Nëse ende nuk jeni në një lidhje jeni ende në kohë të kërkoni tipin e gruas që do t’ju zgjasë jetën.

Sipas një sondazhi të vitit 1997 nga “Journal of Personality”, tiparet e dëshirueshme rezultonin të ishin besueshmëria, ngrohtësia dhe drejtësia, por lista e karakteristikave duket se ka ndryshuar ndër vite dhe është kufizuar në një tipar të vetëm. Nëse doni të jetoni më gjatë martohuni me një femër inteligjente.

Ky konkluzion u arrit nga ekspertët e Universitetit të Aberdinit që kanë gjetur se njerëzit me gra inteligjente ishin shumë më pak të rrezikuar nga sëmundjet degjenerative si Alzheimer, shkaku i gjashtë i vdekjeve në botë.

//Klan/
SHPËRNDAJE
ParaBukuria e të qenit nënë (FOTO)
Infosite

Në Sofra do të gjeni informacione dhe këshilla të dobishme për shëndetin, tryezën dhe shtëpinë tuaj. Zbuloni gjithçka ju duhet për një jetë më të qetë e të lumtur me familjen tuaj!

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here