Gjidhënia moment i magjishëm

0
41

Në krejt botën viteve të fundit janë bërë fushata të shumta që inkurajojnë nënat t’i ushqejnë publikisht bebet e tyre me qumësht të gjirit.

Shumë nga nënat eksperiencat i kanë ndarë me miqtë e tyre në rrjetet sociale.

Megjithatë disa nga fotografitë janë shkrepur edhe gjatë kohës sa nënat nuk kanë qenë në dijeni për këtë fakt, por që është treguar se sa rëndësi i kanë treguar gjidhënies pavarësisht situatës ose kohës ku janë gjendur.

Njëjtë siç është fotografia e famshme e nënës kosovare që është shkrepur gjatë kohës së luftës, derisa ajo po ecte në kolonë dhe e ushqente beben e saj me qumësht të gjirit.

Më poshtë janë disa fotografi që tregojnë këtë moment të magjishëm.

 

//klankosova/

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.