Fundet…Kombinimi i duhur i ngjyrave për këtë pranverë

0
1127

Nga të gjithë aksesorët në gardërobën e një femre, fundi është një nga elementët më klasikë dhe feminist të cilit mund t’i drejtohet. Ai mund të jetë i thjeshtë, i sofistikuar, serioz, seksi ose sportiv. Por, me kaq shumë lloje dhe modele ka gjithashtu shumë mundësi kombinimi dhe mënyra se si mund ta vishni.

Bëhuni gati të mbani ca shënime për të arritur kombinimet e duhura këtë periudhë./Telegrafi/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here