Fshihni një vezë dhe një banane nën tokë dhe do të keni këtë rezultat fenomenal

0
341

Mbeturinat që kthehen në pleh, normalisht kanë një sërë përbërësish, të tilla si squfuri, azoti e kaliumi, të cilat ndihmojnë në rritjen e një bime.

Këtu flitet për materiale lehtësisht të riciklueshme!hqdefault (2)

Shpeshherë përbërësit organik kthehen në pleh, pra ndodh dekompozimi.
Groposni një vezë dhe një banane në tokë dhe shikoni se c’do të ndodhë me bimën tuaj!

Ajo do të rritet shumë më shpejt nga c’kishit menduar.
Me kalimin e kohës, veza dhe banania dekompozohen dhe sheqeri me lëndët e tjera ushqyese absorbohen në tokë. Duhet provuar me patjetër!  //shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.