Fotot që tregojnë fuqinë shkatërruese të natyrës

0
51

Uragani shkatërrues përmes fotografive Uragani Harvey aktualisht është uragani më shkatërrues në juglindjen e Teksasit, duke përfshirë edhe qytetin e Hjustonit.

Përmbytjet katastrofike, erërat që shkatërrojnë deri në 95 km / h, dhe madje edhe tornadot kanë shkaktuar miliarda dollarë dëme dhe raportohet se kanë vdekur 9 persona.

Që kur Harvey bëri rrëzime në Rockport të Teksasit, në orët e hershme të 26 gushtit, Interneti është bërë i përmbytur me imazhet e trishtuara dhe tregimet nga zonat e prekura – tregimet e tragjedisë, shpëtimit, komunitetit dhe bujarisë.

Shkoni poshtë stuhinë që quhet “katastrofa më e keqe në historinë e Teksasit”.

//21media/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.