Forma e thonjve, ja çfarë thonë për karakterin tuaj

0
205

Secila prej tyre fsheh cilësi të veçanta të karakterit tuaj duke ju zbuluar gjëra që ndoshta dhe nuk i dinit…

Thonj të gjatë, formë drejtkëndëshe
Nëse ju keni këtë formë thonjsh, ju jeni person shumë social dhe komunikativ, që ndër të tjera, ka një mendje të mprehtë. Ju pëlqen të bëni miq të rinj dhe të provoni përvoja të reja. Për më tepër, ju jeni gjithmonë duke u përpjekur për të zgjeruar horizontet tuaja.
Kur bëhet fjalë për një punë, motoja juaj kryesore është: “Matu tri herë, vepro një herë.” Studioni çështjet nga të gjitha perspektivat zgjidhni alternativën optimale. Mendoni për të gjitha, madje edhe për detajin më të vogël.3b26cf7672b8c0fa89fe542f58fa297dThonj të gjerë
Ju jeni një person me një mendje të qartë, i cili analizon gjithçka dhe të gjithë. Ju mendoni para se të flisni, dhe njerëzit të cilët shpesh ju kërkojnë këshilla, dëgjojnë me kujdes mendimet që ju i jepni. Ju e kuptoni karakterin e njerëzve të mirë, dhe ata gjithmonë mund të mbështeten në instinktet tuaja. Kërkoni me ngulm një zgjidhje për problemet komplekse.jeanyeperez_282362_fThonj të shkurtër, të rrumbullakët
Jeni persona energjikë, krijues dhe të talentuar. Jeni shumë pozitivë dhe njerëzit janë shumë të lumtur kur flasin me ju. Ju jeni njerëz besnikë, miq të mirë dhe bëni çdo gjë për të mbrojtur njerëzit që doni. Keni një shpirt aventuresk, dhe nëse dëshironi diçka, nuk dorëzoheni derisa të merrni atë që dëshironi.5dee079ff1f79ca8a4befa1adceaa2d6Thonj të shkurtër, të pabarabartë
Nëse keni thonj të pabarabartë, kjo tregon se jeni persona të ndjeshëm. Ju mbani fort marrëdhëniet ekzistuese, por mendoni edhe për të njohur miq të rinj. Aparenca juaj tregon një njeri të qetë që në fakt përjeton një stuhi emocionesh përbrenda. Ju thoni gjithmonë të vërtetën, edhe kur ajo është e hidhur.5cc2ec9bc62001cb330306ba14f18870Thonj të mëdha, drejtkëndësh
Jeni persona me vlerë dhe të lindur për të qenë lider. I përkushtoheni punës dhe jeni gjatë gjithë kohë duke u marrë me takime të rëndësishme. Nëse vendosni të bëni diçka, e bëni atë siç duhet. Jeni një person shumë pozitiv dhe një shoqëri shumë e mirë.8945115589_daf2a892d5_bThonj trekëndësh
Jeni individë shumë të guximshëm, të vendosur dhe e dini gjithmonë se çfarë dëshironi. Gjërat që ju ngarkohen përpiqeni t’i bëni me pasion dhe dëshirë. Kur bëhet fjalë për punë, motoja juaj ëshët:”E marr punën me qetësi, pa shumë përpjekje.”
triangle1Thonj të gjatë, në formë ovale
Nëse keni thonj të gjatë në formë ovale, atëherë jeni persona krijues, me imagjinatë të mirë dhe të rrethuar nga gjëra të bukura. Ju jeni njerëz realë, dhe jeni të prirur për të gjetur gjithmonë zgjidhje të reja. Dini gjithmonë se si të jeni të lumtur.2692533.main_image

//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.