Fitness: Vetëm 10 minuta për një bark të sheshtë (video)

0
2602

Trup i skalitur dhe barku i rrafshët nuk arrihen edhe aq shpejt. Mirëpo, me ushtrime dhe disiplinë përkatëse, në një afat rekord mund ta eliminoni celulitin nga barku.

Me rëndësi është që të bëni ushtrime përkatëse në mënyrë të drejtë. Vajza në video tregon disa ushtrime shumë të thjeshta, të cilat do t’ju ndihmojnë të arrini të bëni bark të sheshtë. Ky trajnim bëhet në kushte shtëpiake dhe zgjat 10 minuta në ditë, madje nuk është e domosdoshme ta praktikoni çdo ditë. Vetvetes ia caktoni ritmin e ushtrimeve! /telegrafi/

 

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here