Është e vërtet: E gjithë jeta do t’ju shfaqet para syve kur të vdisni

0
55

Çdo ditë rreth 6,800 artikuj akademikë publikohen. Kjo është sasi tejet e madhe dhe vështirë se mund t’i lexoni të gjitha, prandaj mundësitë që t’ju ketë ikur diçka interesante janë të mëdha.

Sidoqoftë, nuk keni pse të shqetësoheni, sepse ne ju sjellim një ndër artikujt më interesant që është publikuar dhe nuk duhet t’ju ikë pa e lexuar.

E gjithë jeta ju shfaqet para syve kur të vdisni

Sipas hulumtuesve të Izraelit, fenomeni i shfaqjes së tërë jetës para se të vdisni, mund të jetë i vërtet. Kur kanë studiuar njerëzit që kanë qenë shumë afër vdekjes, hulumtuesit kishin zbuluar se kujtimet e ndryshme ishin shfaqur në mënyrë të rëndomtë, pa ndonjë renditje kronologjike dhe shpeshherë kanë përfshirë edhe momente emocionale.636018005606888188-309339920_6359365437540241852028111571_Death-pathway-008Pra, është e mundur se pjesët e trurit të cilat i ruajnë këtë kujtime e ruajnë funksionin më së gjati, edhe kur përjetoni humbje oksigjeni dhe humbje gjaku. /Telegrafi/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.