Erëza që parandalon shfaqjen e çrregullimeve mendore

0
134

Rozmarina është një barishte popullore që zakonisht përdoret në gatime të ndryshme

Studimet kanë treguar se rozmarina ka efekte të mrekullueshme në rast të humbjes së kujtesës dhe sëmundjet e tjera që lidhen me sistemin nervor. Mark Moss dhe ekipi i tij shkencor gjetën se vaji esencial i rozmarinës është thelbësor në trajtimin e këtyre problemeve.C1zEVWNW8AAKduM

Sipas Moss “të gjithë pacientët kanë treguar përmirësim të dukshëm në testet njohëse të terapisë pas përdorimit të rozmarinës, në veçanti pacientët që vuanin nga sëmundja alcajmer”.

Rezultatet e këtyre studimeve japin shpresë për përdorimin e rozmarinës si bazë të medikamenteve që trajtojnë sëmundjet e sistemit nervor.//21media/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here