Emrat më të bukur për bebet që do të lindin nën shenjën e binjakëve (20 maj- 20 qershor)

0
134

Kureshtarë, mendjeprehtë, të pavendosur, mjeshtra të fjalës, të dashur dhe paksa “në ajër”!

Po flasim pikërisht për shenjën e ajrit, binjakët, të lindurit nga 21 maji deri më 21 qershor ! Nëse pritjes suaj të ëmbël do i vijë fundi gjatë kësaj periudhe dhe ende nuk keni menduar për emrin e foshnjes keni klikuar artikullin e duhur !

Emrat më të bukur që u shkojnë përshtat shenjës së binjakëve

  • Viola
  • Sebastian (binjakët e Natës së Dymbëdhjetë të Shekspirit )
  • Amora- në hebraiasht do të thotë komunikim ..një emer i denjë për një njeri të zotë në këtë fushë
  • Klark
  • Lili- sepse kjo është lulja e shenjës së binjakëve
  • Perla (sepse besohet që perlat janë fatsjellëse për binjakët)
  • Alber
  • Juna *Xhuni (përshtatur nga anglishtja për muajin qershor June)
  • Zoi
  • Xhorxh
//pureWoW/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.