Eliksiri japonez, për kocka të forta dhe më shumë fuqi

0
149

Një samurai japonez e ka përdorur këtë ilaç të vjetër, për më shumë fuqi, si një eliksir të vërtetë edhe për ata që kanë pasur probleme me kockat.

Organizmi ynë ka nevojë për më shumë vitamina, proteina dhe kalcium, ndaj kjo është pija më e mirë që ju ofron këtë gjë. Do të habiteni nga avantazhet.

Përbërësit:

  • 1 vezë
  • 150 ml uthull molle

Përgatitja:

Hidhni uthullën e mollës në një enë dhe pastaj vendosni vezën në të, pasi ta keni larë mirë me ujë. Lëreni që të qëndrojnë sëbashku për 7 ditë. Kjo recetë rekomandohet të përdoret me uthull molle të përgatitur vetë në shtëpi. Për 7 ditë lëvozhga e vezës do të shpërbëhet, duke lënë vetëm membranën.

Pas 7 ditësh priteni membranën, ktheni vezën në enën me uthull dhe përziejeni mirë. Për rezultate më të mira, konsumoni 10 ml të kësaj pijeje, të tretura në një gotë me ujë të vakët, çdo ditë, tre herë gjatë ditës.

/Shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.