E reduktuar, e saktë dhe me pak beton: Ky është trendi për 2018-n

0
62

Rregullimi i enterierit gjithashtu ndjek trendët, si edhe moda, gatimi i ushqimit, zbukurimi.

Këto janë propozimet e ekspertëve botërorë për këtë vit.

Kuzhinat e ngjyrave piktoreske

Sipas redaktorit të revistës “Houzz”, Michel Parker, ngjyra e bardhë do të jetë gjithmonë zgjedhje klasike për kuzhinat, ndërkaq misionin e arritjes së përshtypjes unike duhet ta kenë e kaltra dhe e hirta.

Tonet e ngrohta të drurit janë kontrast i shkëlqyeshëm për elementet e kuzhinës suaj.

Versionet moderne të lavamanit

Lavamanët e bardhë nga porcelani dhe versionet nga çeliku i pandryshkshëm, sipas redaktorit të revistës “Houzz”, në vitin 2018 po bëhen gjë e së kaluarës.

“Po vjen popullariteti i madh i lavamanëve nga betoni, guri, bakri dhe graniti në nuanca të errëta”, thotë Parker.

Nuancat e ngrohta neutrale

Nuancat e fuqishme si qymyri, trendë të hirtë dhe të bardhë janë në rregullimin e enterierit edhe në vitin e ardhshëm.

Risi është shtesa e nuancave të dheut.

Betoni në banesë

Materiali i betonit është akoma i pranishëm në hapësirën jetësore.

“Betoni gjithmonë ka qenë zgjedhje e popullarizuar e materialit, pra mos u befasoni kur ta shihni gjithnjë e më shesh në vendet ku nuk e prisni në formë të mobilieve, veglave të zbukuruara dhe në tavolina pune”, thotë Parker.

//telegrafi/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.