E habitshme! Kjo vitaminë ndalon rritjen e qelizave të kancerit të gjirit

0
751

Gjithnjë e më shumë njerëz kanë vdekur nga sëmundja e kancerit.

Kohëve të fundit është zbuluar një trajtim i fuqishëm, me anë të të cilit mund të vonohet progresi i sëmundjes . Ky trajtim shkatërron qelizat e kancerit të gjirit në mënyrë shumë efektive në bazë të marrjes së kapsulave të vitaminës D.

Një studim i kohëve të fundit konfirmon se 75% e amerikanëve nuk marrin dozën e kërkuar të vitaminës D në organizmin e tyre.

Shumë njerëz  nuk janë të vetëdijshëm se vuajnë nga mungesa e vitaminës D. Ndërsa është e vërtetë se mungesa e kësaj vitaminë në organizëm mund të diagnostikohet vetëm përmes testit të gjakut, është gjithashtu e vërtetë që ka disa simptoma të caktuara që mund t’ju paralajmërojnë këtë problem.THIS-Vitamin-Can-Stop-Cancer-Cell-Growth-And-We-Need-MUCH-MORE-Than-Doctors-Think

Treguesit e zakonshëm të mungesës së vitaminës D
– Depresioni (Vitamina D ndihmon dukshëm në trajtimin e depresionit dhe ankthit)
– Dhimbje e fortë muskulore
-Astma (veçanërisht në fëmijë)
– Dëmtimi mendor (sidomos tek të rriturit e të moshuarit)
-Dhimbje kronike
Ky trajtim shkatërron qelizat e kancerit bazuar vetëm në furnizimin e vitaminës D.
Ushqime si peshku yndyror, qumështi, kosi ,kërpudhat dhe lëngu i portokallit, përmbajnë doza të mëdha të kësaj vitamine.//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.