Dy kreatoret kosovare pjesë e ‘Arab Fashion Week’ në Dubai (FOTO)

0
60

Kësisoj të dy kreatoret do t’i prezantojnë koleksionet e reja në javën e modës në Arabi, aty ku janë takuar edhe me presidentin e ‘Milano Fashion Week’ Mario Bosellin.

Dy kreatoret kosovare Teuta dhe Lirika Matoshi, po marrin pjesë në ‘Arab Fashion Week’.

Teuta Matoshi, është një ndër kreatoret më të famshme në Kosovë, ku kreacionet e saj vishen nga figura eminente në vend, ndërsa Lirika Matoshi, përveç Kosovës karrierën e saj po e bënë në New York, duke sjellë modele të ndryshme të çorapeve të cilat i krijon me zbukurime e ngjyra të llojllojshme.

Kësisoj të dy kreatoret do t’i prezantojnë koleksionet e reja në javën e modës në Arabi, aty ku janë takuar edhe me presidentin e ‘Milano Fashion Week’ Mario Bosellin.auto_16kreat11494959548 //klutplus /

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.