Duke aplikuar këtë në këmbët tuaja, do ju largohet kolla menjëherë!

0
443

Momenti më i keq i të pasurit kollë është kur përpiqesh të flesh.

Skenari shkon kështu: Disa e urrejnë të flenë me gojë hapur sepse ju thahet goja, por kur pëqrpiqen të marrin frymë me gojë e kanë të pamundur sepse i kanë hundët e zëna. Dhe duket se sapo vendosni kokën në jastik ju fillon kolla e tmerrshme dhe kështu ju rini pothuajse gjithë natën zgjuar.

Por ka një zgjidhje dhe për këtë. Në të tilla raste nëpër farmaci të rekomandojnë të lyesh kraharorin ose kurrizin me një lloj pomade e cila zakonisht përbëhet nga mentja dhe ka një erë të fortë.essalud-casos-de-hongos-en-pie-jpg_800x0

Këtë lloj pomade ju rekomandojmë ta vendosni te këmbët dhe ju garantojmë që do ju largojë kollën dhe simptomat e të ftohtit.

Para se të shtriheni për të fjetur, fërkojini këmbët me këtë pomadë, vishni një palë çorape, shtrihuni në krevat dhe do ju zërë gjumi sa hap e mbyll sytë! Ata që e kanë provuar thonë se funksionon. Nuk ka asnjë shpjegim mjekësor ose shkencor sesi kjo gjë është e mundur, por ajo ka vite që është përdorur.//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.