Dorëzat glamuroze të Lirika Matoshit

0
69

Disenjatorja Lirika Matoshi u bë e njohur në botën e modës për kreativitetin dhe disenjet e veçanta të qorapave rrjetë / fishnets.

E gjitha filloi ne Instagram, ku Lirika  në llogarinë e saj publikonte  fotografi të qorapave rrjetë nga ku mori shumë vemendjen, madje edhe të revistave më të mëdha botërore të cilat shkruan për kreativitetin e saj të veçantë.

Tani Lirika ka prezentuar koleksionin e dorezave unike të punuara nga vetë ajo.

Do ndalemi tek një pjesë tjetër shumë e bukur e disenjimit të Lirikes, siç janë dorëzat! Detaj të gjitha të punuara me dorë, gurë, rruaza, rrjeta, shirita dekorues të kombinuara me një krativitet tashmë unik dhe identifikues për punën e saj. Dorëzat ende mbesin pjesë e rëndësishme e pamjes, aq më shumë kur janë të bëra nga Lirika!

Teksa shikon kreacionet e Lirikës ke ndjenjën që do vishje secilin prej tyre! Dhe kush nuk do donte të kishe kaq glamuar në paraqitjet që bënë!

Për më shumë për punën sa saj, klikoni këtu…

/femra/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here