Disa ide se si ta stilizoni dhomën tuaj

0
76

Çelësi i të vetë-dizajnuarit të dhomës së ndejës duket të jetë kombinimi i aksesorëve dhe veshjen e murit me tapicerinë tuaj.

Ndërsa dizajnerja me histori të pasur në dizajn, Laura Ashley, ka më shumë se 60 vjet që kultivon këtë kreativitet për të ndihmuar që t’i lidhë kreacionet së bashku përmes ngjyrës dhe teksturës.

Ajo kështu inkurajon që ju të keni një dhomë të ndejës të dizajnuar nga ju.

Më poshtë keni një ide se si mund ta bëni dhomën e ndejës të duket e këndshme për të qëndruar në të, madje edhe në ditët me shi të vjeshtës që po na presin.

//rtk/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.