Dhurojni flokët tuaja për fëmijët që trajtohen nga kanceri

0
56

Wigs for Kids Kosovo është projekt nga Kosova’s Organization of Medical Students ( KOMS) që shtyri qindra qytetarë të Kosovës të dhurojnë flokët e tyre për fëmijët që trajtohen nga kanceri, alopecia dhe djegiet në kokë.

Për mbështetje të mëtutjeshme të projektit, me rastin e Halloween, KOMS organizon Halloween Fundraising Event sot në Teatrin Oda.22730267_915738325242829_5340901837775661583_n

Mjetet e nxjerra nga kjo ngjarje, do të përdoren për përpunimin e parukeve për fëmijët e Repartit Onkologjik të Klinikës së Pediatrisë në QKUK. //IndeksOnilne/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.