Dekorimi i shtëpisë përpara dasmës

0
643

Dasmat janë një shtysë për të festuar dhe për tu socializuar me njëzit përreth.

Por çfarë të dini mbi rregullat e shtëpisë përpara se miqtë të vijnë për t’ju uruar?

Shtëpia para dasmave kërkon këto rregulla të dekorimit :

  • Të jetë një shtëpi e ndriçuar,
  • Të krijoni në shtëpi zona të gjelbëra,
  • Perde për të shtuar elegancë,
  • Piktura për të shtuar klasin

Krahas dekorimeve të përmendura më lartë, nuk duhet të mungojnë qirinjtë aromatik dhe lulet shumëngjyrëshe për të kompletuar atmosferën e kërkuar.

//Marled/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.