Çfarë lloj dritash duhet të zgjidhni për ambientet e jashtme, ja mundësitë për çdo hapësirë

0
44

Në mur, në tokë, të mbështetura… tipologjitë e lampave për ambjentet e jashtme janë nga më të ndryshmet dhe të zonja për të ndriçuar me stil dhe elegancë dhe hapësirat outdoor.

Të projektuara për të qëndruar në ambjentet e jashtme, këto drita ofrojnë performancë shumë të lartë teknike e cila e bashkuar me nje desigg modern, krijon atmosfera të ndryshme për situata të ndryshme.

Le appliqué 
Për të ndriçuar ballkonin, tarracën apo verandën. Këto lloj dritash duhet te koordinohen me arkitekturën.

Llampa standarte garden-lighting-3

Tipologjia dhe design lejojnë që këto modele dritash të jenë të përshtatshme dhe për hapësirat e brëndshme, pra duke pasur përdorim të dyfishtë. I vetmi kusht I këtyre është vendodhja e prizës elektrike.

Mbështetëse 
Janë modele me impakt të madh estetik; skulptura qe mobilojnë dhe ndriçojnë në mënyrë karakteristike.

Madhësi fari 
Dy zgjedhje, të kundërta, për të krijuar itinerare ose pika fokusimi drite.

Jolly 
Abazhure që mund të varen, mbështen apo mbyllen.//living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here