Llampat e varura, fjala e fundit në estetikën e ndriçimit

0
55

Në dukje duken një riprodhim i llampave të bëra nga Edison në vitet ‘900, por llampat e reja në stil vintage sjellin një frymë moderne dhe kontemporane.

Brënda llapmës që ka forma nga më të ndryshmet efekti i ndezjes realizohet nga fijet që janë LED , që riprodhojnë formën ikonikë që njohim por që konsumojnë më pak dhe zgjasin më shumë.

Të bukura për t’u parë edhe të fikura, llampat vintage, falë dhe arkitekturës që krijojnë vepra arti teknik të cilat janë të bukura për t’u parë dhe ashtu të zhveshura. Mund të kompozohen dhe në bashkësi, në lartësi të ndryshme mund të trasformohen dhe në abazhura të bërë vetë. Edition_1906_Ledvance-Osram-Lighting

Një bukuri nostalgjike që justifikohet dhe nga performanca teknike: LED-i harxhon 80% më pak energji në krahasim me energjinë tradicionale. Këto llampa mund të jenë me çelës që rregullon intensitetin e dritës. //living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.