Më të lexuarat

Recetë 15 minutëshe që largon përgjithmonë qimet nga fytyra juaj

Edhe femrat kanë qime në fytyrë dhe për këtë nuk ka asnjë befasi. Nëse jeni prej atyre femrave që e keni këtë problem, mos...

Të fundit

Kur rregulloni thonjtë kushtoni rëndësi pastërtisë

Manikyr dhe pedikyr në këtë shekull janë aq të zakonshme sa dhëmbët e larë dhe flokët e rregulluara. Gratë jua besojnë thonjtë e tyre salloneve...

Citysale

Arkiva e të gjitha postimeve: