Më të lexuarat

Recetë 15 minutëshe që largon përgjithmonë qimet nga fytyra juaj

Edhe femrat kanë qime në fytyrë dhe për këtë nuk ka asnjë befasi. Nëse jeni prej atyre femrave që e keni këtë problem, mos...

Të fundit

Si të bëjmë një smoothie me kivi dhe mjaltë për mëngjes

Kivit janë frutat e këtij sezoni, prandaj fare mirë mund t'i shfrytëzoni për disa smoothie që do ju mbushin plot me energji që në...

Citysale

Arkiva e të gjitha postimeve: