Më të lexuarat

Recetë 15 minutëshe që largon përgjithmonë qimet nga fytyra juaj

Edhe femrat kanë qime në fytyrë dhe për këtë nuk ka asnjë befasi. Nëse jeni prej atyre femrave që e keni këtë problem, mos...

Të fundit

Sëmundja vdekjeprurëse për të cilën nuk ka vaksinë

Që nga fillimi i vitit, Nigeria është përballur me një sëmundje vdekjeprurëse.  Ethet lassa është një nga sëmundjet të cilat mund të shkaktojnë epidemi...

Citysale

Arkiva e të gjitha postimeve: