Më të lexuarat

Recetë 15 minutëshe që largon përgjithmonë qimet nga fytyra juaj

Edhe femrat kanë qime në fytyrë dhe për këtë nuk ka asnjë befasi. Nëse jeni prej atyre femrave që e keni këtë problem, mos...

Të fundit

Semifredo me amareta dhe pjeshkë

Semifredoja me amaro dhe pjeshkë i shkon shumë mirë mbylljes së një vakti, ose mund të shoqërohet me kafe dhe një gotë verë. E...

Citysale

Arkiva e të gjitha postimeve: