Bukuria e të qenit nënë (FOTO)

0
1

Fotografja Susie Black ishte e lodhur nga fotografi jo reale të nenave duke ushqyer fëmijët e tyre me gji.

Një dite prej ditësh ajo beri një foto vetë të cilën e postoi në internet duke i pyetur nënat tjera nëse dëshironin të fotografoheshin.

Shumë nëna iu përgjigjën pozitivisht ftesës së saj dhe rezultatet janë fantastike. Përmes fotografive mund të shihni magjinë dhe lidhjen e nënave me femijët e tyre përmes të ushqyerit me gji.

Më poshtë mund t’i shihni fotot autentike të disa nënave nëpër botë.

 

//klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here