Biçikleta e mirë për shëndetin, por po u shkakton fatkeqësi “aty poshtë”

0
74

Rezultatet e hulumtimit të kohëve të fundit të publikuar në revistën e Mjekësisë Seksuale, tregojnë se nëse kaloni shumë kohë në biçikletë mund ta bëjë vaginën tuaj të pandjeshme, ose të dobësojë përvojën tuaj seksuale.

Studimi ka përfshirë gratë e angazhuara me çiklizmin dhe të tjera që ngasin biçikletën, të cilat duhet të bënin të paktën 16 kilometra në javë me biçikletë. Më pas u zbulua se ndenjësja e biçikletës mund të ushtrojë shumë presion mbi organet gjenitale, duke ndikuar kështu edhe në humbjen e ndjeshmërisë së tyre.

Kjo e fundit mund të ndodhë kryesisht tek meshkujt duke qenë se e përdorin më shumë biçikletën, dhe në raste ekstreme kjo mund të çojë në mosfunksionimin e organeve seksuale.woman_standing_over_bicycleSigurisht, këshilla jonë është të mos hiqni dorë nga ushtrimi i këtij sporti dhe nga përdorimi i biçikletës, por mos e teproni me të, sepse mund të ketë pasoja të rënda për shëndetin tuaj.//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.