Barbie Party në DARDHA Playland

0
52

Dardha Playland organizon Barbie Party

Gëzoni vajzat tuaja me një ndej speciale për to.qika

Me personazhet më të dashur për fëmijët tuaj:
– Blue Barbie
– Red Barbie
– Pink Barbie

Me plot plot surpriza

Data: 07.10.2017
Ora: 18:00
Hyrja: 3€

Në këtë program argëtues Dardha Playland së bashku me Dream Kid sjellë shumë lojëra, muzikë, dhe supriza pafund.

Për më shumë informacione klikoni këtu:

      DARDHA PLAYLAND       

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.