Art në kuzhinë (FOTO)

0
1251

Kuzhina veç shijes është edhe art. Të gatuarit kërkon fantazi, dëshirë, pasion dhe vullnet. Një ushqim i dekoruar bukur, me stil, me forma e modele është një ushqim më shumë i pëlqyer. Dekorimi i ushqimit është paraqitje e denjë dhe që nderon tavolinën sidomos në darka pune, por edhe mes miqsh. Disa ide interesante dhe të detajuara me shumë përkujdesje për një tavolinë ndryshe.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.