Arsyet pse femrat flirtojnë gjithmonë kur një mashkull është i shoqëruar

0
52

Nëse jeni ndër njerëzit që keni pyetur gjithmonë veten se pse ka ndodhur kjo gjë atëherë ky artikull shpjegon gjithçka.

Çdo femër sa herë që del me partnerin has në shigjetime dhe përpëlitje qepallash kundrejt mashkullit të saj.

Meshkujt e pohojnë se në rastet kur ata dalin të vetëm ose me miqtë, vëmendja femërore mungon. E kundërta ndodh kur meshkujt dalin me partneren.

Një studim i fundit ka marrë përsipër të analizojë arsyet pse ndodh ky fenomen. Prandaj sot po iu rendisim disa nga motivet më pikante që i shtyjnë femrat të sillen si “gjahtare” para një femre tjetër…iStock_000013150574_Large1. Ajo nuk ka asgjë më shumë se unë.
Femrat sipas studimit, janë arrogante dhe agresive. Ato mendojnë me vetveten se janë shumë herë më të mira nga femra që një mashkull ka ndërkohë.
Dhe nuk asgjë që mund t’i ndalojë për të flirtuar.

2. Ai nuk e do
Nëse një çift nuk bën “skandale” në publik atëherë për një femër gjahtare kjo do të thotë se ai nuk e do.
Kjo qytetari në çift nga femrat e tjera konceptohet si flirtim nga ana e mashkullit dhe në këtë mënyrë ato hidhen në sulm.

3. Ai mashkull duhet të ketë diçka
Nëse femrat shohin një mashkull të shoqëruar me një femër të bukur atëherë sipas tyre ky mashkull posedon gjëra të veçanta.
Ndoshta para, ndoshta seks, ose dashuri. Kaq mjafton që sytë kureshtarë të intrigohen. //shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.