Adoleshentet në dietë kanë qejf alkoolin dhe cigaren!

0
12

Vajzat adoleshente të cilat janë në dietë, kanë më shumë gjasa të shkojnë në ndeja ku përdoren pijet alkoolike dhe cigaret.

Studimi i fundi i realizuar në një Universitet të Kanadasë, thekson se përpjekja për të humbur peshën, po çon tinejgjerët në një sërë sjelljesh të dëmshme, duke përfshirë edhe kalimin e ushqimit.

Hulumtuesit potencojnë se kjo ka lidhje me imazhin e dobët të trupit të njeriut.

Ekipi shqyrtoi të dhënat nga analiza e më shumë se 3300 vajza të shkollës së mesme.

//klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.