A është e rrezikshme ecja për shtatzënat?

0
77

Shqetësim i shpeshtë për shtatzënat është aktiviteti fizik. Jo rrallë njerëzit përreth iu rekomandojnë shtatzënave se duhet të ruhen, nuk duhet të ecin ose që duhet ta ndërprejnë punën. A është e vërtetë se ecja është e rrezikshme?

Ecja është aktivitet fizik i mrekullueshëm dhe i sigurt gjatë gjithë shtatzënisë. Ecja e përmirësin punën e zemrës e të mushkërive, bën që t’i harxhoni kaloritë dhe pas ecjes e ndieni veten shumë mirë.

Ecjen mund ta inkorporoni në aktivitete e juaja të përditshme, si shkuarja në punë, në treg etj.

KUJDES! Përpiquni që të gjeni motivim dhe kënaqësi dhe jo ta merrni obligim dhe të ecni me përtesë! Ecni në shoqëri të miqve dhe njerëzve të dashur.Përpiquni që të ecni çdo ditë. Rekomandohet që të ecni 30 minuta në ditë gjatë 5 ditëve të javës.

//go/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.