A e përmirëson më të vërtetë jetën e fëmijëve tuaj vrapimi

0
17

Shkolla skoceze që u kërkoi nxënësve fillor të bënin 15 minuta stërvitje çdo ditë filloi një prirje globale – dhe hulumtimi sugjeron se me të vërtetë po transformon jetën e të rinjve.

Ishte një vullnetar 80-vjeçar, i cili e nxiti Elaine Wylie, drejtuese e atëhershme e shkollës fillore të St Ninians në Stirling, për të rishikuar aftësinë e fëmijëve në shkollën e saj. “Fëmijët e tu nuk janë të aftë,” i tha vullnetari. Ëylie ishte goditur nga komenti, edhe pse dyshonte se ishte e vërtetë. Mësuesi i PE e konfirmoi atë. “Shumica e fëmijëve këto ditë janë të lodhur nga ngrohja,” tha ajo.

Dhe kështu lindi idea për stërvitje ditore që rezultoi me sukses te fëmijët, p[asi filluan të vrapojnë nga 15 minuta në ditë.

//rtk/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.