8 rracat më përtace të qenve, idealë për aparatamente

0
53

Energjia e qenve duket se nuk shteron kurrë kur janë pranë të zotit, pasi ajo që duan të bëjnë është vetëm të luajnë të hidhen të përkëdhelen, por jo rracat e mëposhtme.

Ndonëse qentë e mëposhtëm nuk janë të gjithë të vegjel, janë idealë për apartamente sepse janë përtacë dhe nuk kërkojnë 24 orë vëmendjen tuaj

Bulldoggallery-gettyimages-540833297

Saint Bernardgallery-1509553522-saint-bernard

Basset Houndbasset-hound

French Bulldoggallery-gettyimages-149263578

Rraca Pekinezepekingese

Choë Choëchow-chow

Pugpug

Shih Tzushih-tzu

//living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here