5 pyetjet që duhet t’i bëni dikujt për t’i zbërthyer personalitetin

0
2

Të gjithë biem dakord se, kur takon një njeri të ri, sido qofshin rrethanat, nuk është e lehtë ta njohësh. Në fillim mund të të duket se krijon një mendim të saktë rreth tij, por mjaftojnë edhe dy-tre situata për të kuptuar që je gabim.

Të gjithë miqtë, bashkëpunëtorët, fqinjët, kanë qenë dikur të panjohur dhe, po të kujtoheni, mund ta keni nisur marrëdhënien edhe me situate konfliktuale.

Për ta kuptuar tjetrin më mirë, nëse jeni të interesuar, janë disa pyetje që ua lehtësojnë procesin e njohjes. Sipas psikologëve, 5 pyetjet e mëposhtme do shpërfaqin më lehtë tiparet e personalitetit të tjetrit. Sigurisht, nëse nuk është gënjeshtar…

1. Si do ta përshkruaje veten?

2. Cilat janë ambicjet e tua? Ku kërkon të shkosh?

3. Më thuaj titujt e disa librave që ke lexuar

4. Çfarë muzike dëgjon? 

5. Cila është puna jote e ëndrrave?

SHPËRNDAJE
ParaSi të bëjmë një revani
Infosite

Në Sofra do të gjeni informacione dhe këshilla të dobishme për shëndetin, tryezën dhe shtëpinë tuaj. Zbuloni gjithçka ju duhet për një jetë më të qetë e të lumtur me familjen tuaj!

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here