5 bimë në dhomë për një gjumë të qetë

0
829

Nuk ka gjë më shqetësuese për dikë se sa detyrimi të marrësh medikamente që të të zërë gjumi. Pirja e pilulave natë për natë nuk është një zgjidhje. Pagjumësia dhe çrregullime të këtij tipi janë mjaft problematike pasi orët e gjumit janë ato pak orë në ditë që një njeri rikuperon energjitë e tij për një ditë të re.

Nëse dikush nuk mund të qetësohet për të pakten 6 orë, dita e nesërme do të jetë një shpërqëndrim total.  Organizmi mund të bëhet imun ndaj ilaçeve e shumë shpejt ato mund ta humbasin efektin, por a e kishit menduar ndonjëherë se lulet mund të jenë ndjellësit e gjumit në dhomën tuaj? Myky, lagështia, pluhurat  dhe komponentët e tjerë në ajër mund të jenë faktorët  kryesor i një ambjenti të papërshtatshëm për të bërë një gjumë të mirë.

Mjekët rekomandojnë të hapni dritaret, të paktën, gjysmë ore para se të shkoni për të fjetur. Përveç kësaj bimët kanë fuqinë për të qetësuar ty dhe pastrimin e ajrit në dhomën tuaj të gjumit. Sipas një studimi, 5 bimë rezultuan si ato më efektive për të përmirësuar gjumin tuaj. Mësoni më tej se cilat janë ato. /living/ 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.